Najbolja stolica za umorna gejming leđa

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Okt.2022, 17:30

Najbolja stolica za umorna gejming leđa

10.10.2022 16: 33 |
Games

Logitech G se udružio sa kompanijom Herman Miller oko ideje u vezi dizajna i proizvodnje najbolje gejming stolice novije generacije pod imenom – Vantum. Projektovana je imajući na umu pre svega igrače, izlazeći u susret njihovoj svestranosti i prilagodljivosti u cilju poboljšanja udobnosti i izdržljivosti, bilo da igraju igre ili gledaju filmove, ćaskaju na internetu ili se opuštaju u trenucima predaha.
Jon Campbell, generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << menadžer odeljenja za igre u kompaniji Herman Miller, rekao je da je krajnji cilj stvaranja jedne ovekve ultimativne gejming stolice zapravo sadržan u nastojanju da se otključa maksimalni potencijal svakog igrača. Vantum je prva gejming stolica koja pruža podršku za grudni koš i istovremeno može pravilno da podrži položaj leđa, vrata i glavu u opuštenom stanju, plus dopušta podešavanje visine i nagiba, što može u priličnoj meri da ublaži pritisak na telo korisnika, omogućujući mu da se dobro odmori.

Što se tiče izgleda, Vantum gejming fotelja je prošla nekoliko ciklusa modifikacija i doterivanja koncepta kako bi bili sigurni da su potrebe i estetika igrača u potpunosti zadovoljene. Logitech G i Herman Miller lansirali su brojne proizvode kao lumber svoje saradnje počev od 2020. godine, uključujući prethodnu Embodi stolicu za gejming. U novoj Vantum seriji dve strane su izvršile još dublju integraciju svojih ideja.
Napravljena od izdržljivih i u isto vreme održivih materijala, uključujući liveni aluminijum i najlon punjen staklom, Vantum stolica ima fleksibilan jastuk i ekskluzivni materijal za vešanje koji na odgovarajući način raspoređuje pritisak kako bi se prilagodio bilo kom položaju korisnika radi pronalaženja udobnijeg oslonca. Presvlake su napravljene od 100% recikliranog tekstila.
Vantum gejming stolica košta 995 dolara, dolazi sa dvanaestogodišnjom garancijom i dostupna je u tri boje, crnoj, crnoj-beloj i crveno-crnoj kolor kombinaciji.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.