Najavljena saradnja između Assassins Creed i Final Fantasy XV

Izvor: B92, 25.Avg.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljena saradnja između Assassins Creed i Final Fantasy XV

Kompanije Ubisoft i Square Enix su na Gamescom sajmu najavile interesantnu kolaboraciju, koja će elemente iz Assassin’s Creed igre preneti u grad iz Final Fantasy XV igre, Lestalum, kroz specijalni i vremenski ograničeni događaj.

Događaj će početi 31. avgusta i trajaće do 31. januara 2018. godine, i tokom tog perioda svi korisnici igre Final Fantasy XV mogu besplatno preuzeti DLC, nazvan Assassin’s Festival, koji će Lestalum ukrasiti brojnim ukrasima i detaljima iz franšize >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o ubicama iz senke, a tu će biti i veliki broj novih aktivnosti. Noctis će, uz pomoć asasin odela, dobiti dobro poznate sposobnosti istraživanja i borbe.

Obe kompanije su nam kolaboraciju najavljivali dosta ranije, što su oni sa oštrim okom za detalje verovatno uočili, u Gamescom sinematiku za AC: Origins, prošlogodišnjem trejleru za FF XV, i prvom zvaničnom trejleru za AC: Origins.

Ašraf Ismail, producent igre u Ubisoft Montrealu, je objasnio kako se došlo na ovakvu ideju: “Ova kolaboracija je nastala zato što smo veliki obožavatelji. Postoji dosta međusobnog poštovanja između dva tima i jako smo uzbuđeni zbog šanse da odamo počast našim kreacijama“.

Assassin’s Creed izlazi 27. oktobra za PC, Xbox One i Playstation 4, dok će verzija za Xbox One X konzolu postati dostupna 7. novembra.

Izvor: Play.co.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spajaju se Assassin’s Creed i Final Fantasy XV

Izvor: Mondo, 25.Avg.2017

Da, Ubisoft i Square Enix najavile su baše nešto takvo!..Foto: Promo/Ubisoft/Square Enix...Kompanije Ubisoft i Square Enix su na Gamescom sajmu najavile interesantnu saradnju, koja će elemente iz Assassin’s Creed igre preneti u grad iz Final Fantasy XV igre, Lestalum, kroz specijalni i vremenski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.