Nagrađen jubilarni putnik „Er Srbije“ iz Niša

Izvor: RTS, 16.Dec.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađen jubilarni putnik „Er Srbije“ iz Niša

Sa aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu danas je poleteo četiristohiljaditi putnik od početka godine. To je naveći broj putnika u toku jedne godine od otvaranja aerodroma.
Za Nišlijku Biljanu Stanojević uobičajeni let za Bolonju pretvorio se u veliko iznenađenje. Kao četiristohiljaditi putnik koji je iskoristio usluge niškog aerodroma, dobila je povratnu kartu za destinaciju po izboru. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Za sebe i za majku, sa kojom je i krenula na put.

„Šta da kažem... puno hvala 'Er Srbija' na ovom divnom iznenađenju... eto toliko... nisam baš vična davanju intervjua... Nagradu je obezbedila 'Er Srbija', koja sa niškog aerodroma leti od jula ove godine“, kaže Biljana Stanojević iz Niša.
„Kabine naših aviona su popunjene više od 70 odsto. Budući da je reč o novoj operaciji, rezultati su zaista zadovoljavajući“, naglašava Nikola Vukomanović, pi-ar „Er Srbije“.
Za putnice prijatno iznenađenje a za Aerodrom „Konstantin Veliki“ istorijski rekord i još jači motiv za nova uluganja.
„U toku je izrada projektno-tehničke dokumentacije. Ideja je da postoji nova terminalna zgrada do ove zgrade koja bi služila za odlaske, dok će se ova prepraviti za putnike koji dolaze. Ukupna površina bila bi oko 5.000 metara kvadratnih“, ističe Mihajlo Zdravković, direktor preduzeća „Aerodromi Srbije“.
Za poslednjih pet godina, kroz ovaj aerodrom prošlo je oko milion i dvesta hiljada putnika. Trenutno odavde može da se stigne do dvadesetak evropskih gradova, a najnovija linija uvedena u novembru je do Malte.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.