Nagrada Ljubiša Samardžić na Fedisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Ljubiša Samardžić na Fedisu

Legendarni glumac Ljubiša Smoki Samardžić dobiće svoju nagradu na Festivalu domaćih igranih serija Fedis koji počinje večeras u beogradskom hotelu Zepter, najavili su organizatori festivala.

Nagrada po našem legendarnom glumcu, na prestižnom festivalu TV serija, biće dodeljivana za najbolju mušku glumačku ulogu.

Direktor Fedisa Nenad Milenković ističe podršku porodice Samardžić za svoju ideju.

"Mira Samardžić, Ljubišina supruga podržala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je moju ideju i rekla da je Smoki poslednji put u javnosti bio upravo u Domu omladine. Porodici Samardžić veoma je drago što Smoki i dalje živi u našem narodu i što će sada postojati nagrada koja se zove po njemu", istakao je Milenković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.