Nađeno ugljenisano telo u Zemun Polju

Izvor: Blic, 02.Feb.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno ugljenisano telo u Zemun Polju

Ekipe hitne pomoći pronašle su jutros ugljenisano telo u garaži Beovoza, u naselju Plavi horizonti u Zemun polju, a kako se tragedije dogodila, još nije utvrđeno, izjavila je za Tanjug portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, telo je toliko izgorelo da ne može da se utvrdi da li je reč o muškarcu ili ženi, kao ni starost osobe, samo je kostatovano da se nesreća dogodila oko 4.15 minuta. Ostalo treba da utvrdi MUP kroz istražni postupak.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protekle noći povređene su i četiri osobe u saobraćanoj nesreći, na raskrsnici ulica Ustaničke i Vojislava Ilića i sve su prevezene u Urgentni centar.

Tom prilikom je devojčica od 12 godia ugruvana, ali je svesna i stabilnih vitalnih funkcija. Muškarac (37) vozač je zadobio povredu ramena i vrata, žena (37) ima povredu ramena i nadlaktice, dok druga (23) ima trzajnu povredu vrata. Svi povređeni su bili svesni i stabilnih vitalnih funkcija.

Od hroničnih bolesnika, pomoć su najviše tražili oni sa kardiovaskularnim problemima, a bilo je i nekoliko tuča i alkoholisanih osoba, kazala je Macura.

Tokom noći, bilo je 92 intervencije od čega 15 na javnom mestu. Ekipi Hitne pomoći najviše su se javljali kardiovaskularni bolesnici.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura savetovala je ljudima da ne izlaze bez potrebe još dva, tri dana, koliko će trajati snažan vetar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.