Nađa Higl i Stanko Crnobrnja gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 08.Sep.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađa Higl i Stanko Crnobrnja gosti Novog dana

Nađa Higl odrekla se priznanja "Počasni građanin Pančeva", razočarana što ne može da otvori svoju školu plivanja u rodnom gradu. Svetska prvakinja na 200 m iz Rima 2009. tu odluku najavila je na svom blogu, a u Novom danu, razgovaramo o tome zašto je u politici ispala neplivač, ali i tome kako pliva u ostalim vodama života.

Društveno političke aktuelnosti kroz pregled štampe komentariše televizijski reditelj, scenarista i producent Stanko Crnobrnja.

Predstava >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "Više" za dva klavira, bariton, glumca i hor vikača, inspirisaa mitom o Ikaru i Dedalu biće premijerno prikazana 15. i 16. septembra, u Dorćol placu. Muziku za ovaj komad napisala je Milica Ilić, koja je naša gošća.

U subotu od 11 do 21h na Savapromenadi u Beogradu biće organizovan Dečiji festival pod nazivom BRAIN O BRAIN. Reč je o festivalu koji postoji već 15 godina, održava se u više od 30 zemalja sa ciljem da unapredi ličnost i mentalne sposobnosti dece od 4-14 godina. O festivalu razgovaramo sa Jasminom Dimčić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nađa Higl: Ako se ne prikloniš nekome, nećeš dobiti ništa

Izvor: N1 televizija, 09.Sep.2017, 11:21

Nekadašnja svetska šampionka u plivanju Nađa Higl odriče se priznanja počasnog građanina Pančeva jer joj gradske vlasti nisu dodelile sredstva za školicu plivanja. Tvrdi da nije u pitanju cifra od 30 miliona dinara, kao što su za N1 rekli iz uprave tog grada. Iz iskustva vidim da ukoliko se...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.