Nadežda Petrović na maloj sceni u Kotlujevcu

Izvor: Danas, 18.Okt.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda Petrović na maloj sceni u Kotlujevcu

Nakon Nebojše Dugalića i Vladimira Cvejića, sinoć je na 1. Festivalu malih pozorišnih formi Biljana Đurović igrala monodramu Nadežda Petrović sačinjenu od autentičnih pisama ove velike umetnice, odlomaka iz romana ,, Boje i barut” Olgice Cice i izbora poezije Rastka Petrovića i Ljubomira Simovića. Članak Nadežda Petrović na maloj sceni u Kotlujevcu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gromoglasni aplauz za „Korešpodenciju“

Izvor: Danas, 19.Okt.2018, 11:31

Nagradama za najboljeg glumca večeri stručnog žirija i publike na 23. Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović“ u Požarevcu, glumca večeri na 35. Pozorišnom festivalu „Nušićevi dani“ u Smederevu, za najbolju žensku ulogu na 21. Teatar festu „Petar Kočić“ u Banjaluci i nagradi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.