Načelnik turističke inspekcije reketirao WC

Izvor: Mondo, 25.Jan.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik turističke inspekcije "reketirao WC"

Novopazarska policija je, gotovo slučajno, uhapsila je načelnika Odeljenja turističke inspekcije iz Kraljeva Radosava Komadinića (60) zbog korupcije.

Komadiniću, koji je uhapšen sinoć, najpre je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a istražni sudija je danas doneo odluku o određivanju pritvora do 30 dana.

Komadinića terete da je obilazio turističke i ugostiteljske objekte na području više opština Raške oblasti i izricao novčane kazne ukoliko bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nailazio na neke nepravilnosti u njihovom radu.

Posebnu pažnju je poklanjao održavanju toaleta, pa je tako juče u Sjenici, prilikom posete lokalu Art u tom gradu, ocenio da je toalet nije čist i da vlasniku sleduje kazna.

Tu ne bi bilo ništa sporno da nije odmah izrazio "spremnost da odustane od kazne" ukoliko je gazda voljan da se nagode.

Da stvar bude još zanimljivija načelnik je uhapšen - slučajno.

Naime, revoltirani vlasnik je slučaj odmah prijavio policiji, mislivši da je reč o nekom ko se lažno predstavlja kao inspektor. Policija je reagovala i Komadinića nedugo potom uhapsila u Dugoj poljani, na putu Sjenica - Novi Pazar, u službenom vozilu Ministarstva finansija.

Komadinić je priveden nakon što ga je vlasnik Arta prepoznao i identifikovao, rečeno je u policiji.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Inspektor "reketirao" vlasnike lokala

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2013

Novopazarska policija je, gotovo slučajno, uhapsila načelnika Odeljenja turističke inspekcije iz Kraljeva Radosava Komadinića (60) zbog korupcije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.