Na ženu zbog vožnje pucao žandarm!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ženu zbog vožnje pucao žandarm!

Niška policija potvrdila je da je uhapšen pripadnik niškog odreda Žandarmerije koji je iz automobila pucao na ženu u drugom automobilu. Uhapšen je Stanko S. (31) i osumnjičen za pokušaj ubistva.

Žandarm pucao na ženu jer je vozila sporo!?!

Niška policija sumnja da je Stanko S. u petak 18. oktobra oko 19.30 iz svog vozila u pokretu ispalio jedan hitac iz službenog pištolja u pravcu vozila kojim je upravljala Ana D.(35) iz Niša i naneo joj lakše povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Osumnjičenom je nakon saslušanja određen pritvor u trajanju do 30 dana.

 

Mediji su ranije javili da je Stanko S. pucao na ženu jer je vozila sporo. Do pucnjave je došlo u Ulici Dvanaestog februara, kada je S. S. iznerviran zbog gužve u saobraćaju pucao iz svog "fijata" u ženu koja je bila ispred njega u svojoj "tojoti" i, navodno, je sporo vozila.

 

Žena je te večeri išla u prodavnicu da kupi deci večeru, ali je završila u bolnici. Posle pucnjave pripadnik Žandarmerije pobegao je bez zaustavljanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.