Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2017, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na vašaru ukrali CD-plejere iz 10 auta

ŠEKOVIĆI - Dok su se veselili na vašaru u Šekovićima, vlasnici deset automobila nakratko su ostali bez isto toliko CD-plejera, koji su im ukradeni, a potom pronađeni i vraćeni.

Pripadnici lokalne policijske stanice uhapsili su V.R. (25), B.D. (20), M.D. (20) i sedamnaestogodišnjaka, svi iz Vlasenice, zbog sumnje da su sve te krađe počinili u jednoj noći - između nedjelje i ponedjeljka.

Prethodno je policiji juče, desetak minuta iza ponoći, prijavljeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je iz zaključanog jednog automobila ukraden CD-plejer.

Policajci su potom zasukali rukave te, rasvjetljavajući tu krađu - shvatili da je spisak oštećenih znatno veći. Pronašli su osumnjičene, ali i veći broj ukradenih uređaja.

"Dakle, uz taj, kod osumnjičenih je pronađeno još devet CD-plejera, koji potiču iz krađa počinjenih istu noć na području opštine Šekovići", rečeno je iz policije.

Banditi su, kako se sumnja, iskoristili odsustvo vlasnika vozila, te provaljivali u automobile i krali CD-plejere.

"Ipak, brzom reakcijom policijskih službenika identifikovani su i uhapšeni", naglasio je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

O ovom nesvakidašnjem događaju upoznat je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi podnošenje izvještaja protiv osumnjičenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.