Na ulici pronađena tek rođena beba

Izvor: B92, 28.Jan.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ulici pronađena tek rođena beba

Tek rođena beba pronađena u petak na ulici u Crljencu, potvrđeno je portalu E Braničevo u PU Požarevac.

Reč je o tek rođenom dečaku jer mu, kako se ispostavilo, ni pupčana vrpca nije bilo valjano podvezana, prenosi lokalni portal E Braničevo.

Napuštenog dečaka je pronašla meštanka ovog sela u pletenoj korpi. Beba je ostavljena na lokalnom putu u ovom naselju.

Beba je zbrinuta najpre u u Domu zdravlja u Malom Crniću, da bi potom bila prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Opštu bolnicu Požarevcu, gde se još uvek nalazi.

Sudeći po tome da je preživela hladnoću kojoj je nemilosrdno prepuštena, pretpostavlja se da ju je meštanka Crljenca srećom pronašla ubrzo nakon što je ostavljena.

Još uvek nije poznato ko su roditelji koji su napustili novorođenče, niti ima preciznih podataka kada je beba ostavljena na ulici. Istraga je u toku.

Napušteni beba za sada je dobro.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.