Na srpskim graničnim prelazima čekanje do 30 minuta

Izvor: RTS, 04.Sep.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na srpskim graničnim prelazima čekanje do 30 minuta

Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim granicama zadržavanja nisu duža od 30 minuta.
Teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko dva sata, a na prelazima Kelebija i Batrovci oko sat vremena, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Mađarske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
Prema poslednjim informacijama JP "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Drugi radni dan u nedelji donosi nam umeren intezitet saobraćaja, a na vozače se apeluje da obrate pažnju i smanje brzinu ukoliko se budu kretali po vlažnom kolovozu, kao i da drže dovoljno rastojanje u odnosu na druga vozila, jer je zaustavni put po mokrom kolovozu duži i može lako dovesti do sudara.
Sporija vožnja biće potrebna posebno na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mokrih kolovoza česti odorni mogu dodatno otežavati bezbezbednu vožnju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Zadržavanja na granicama oko pola sata

Izvor: Blic, 04.Sep.2018

Saobraćaj na putevima u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta i odvija se bez prekida na svim putnim pravcima, a na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 30 minuta, saopštio je danas AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.