Na sigurnom: Đaci iz Španije stigli u Beograd

Izvor: Mondo, 22.Jul.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sigurnom: Đaci iz Španije stigli u Beograd

Đaci Devete beogradske gimnazije koji su proteklih desetak dana boravili na problematičnom letovanju u Španiji, vratili su se u Beograd.

Foto: MONDO portal / Marko Čavić Xenia plaža, nadomak Pefkohorija i Haniotija.

Posle brojnih problema oko smeštaja i zdravlja decu su danas ispred Muzeja 25. maj dočekali roditelji, javljaju beogradski mediji.

Deca su na put krenula 11. jula, da bi već na prvoj stanici - u španskom letovalištu Ljoret de Mar umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da budu smešteni u hotel, ostala na ulici. Ispostavilo se da smeštaj nije ni bio plaćen, a za organizaciju putovanja bila je zadužena agencija "B2R".

Deca su tako za već plaćen aranžman od džeparca morala ponovo da plate noćenje, neki od obećanih i plaćenih izleta nisu bili održani, mnogi su ostali bez para...

"Deca su nas zvala i plakala, nastavnica je ugasila telefon"

Profesorka Snežana Martić koja je više od sto dece odvela na putovanje u Španiju, a koje se pretvorilo u pravu agoniju i za decu i za roditelje, danas nije želela da se obrati novinarima, piše "Kurir".

PREVARENI ĐACI: Neki u Ljoretu, neki kod kuće

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.