Na putnom prelazu kod Niša nastradao pešak

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 23:03

Na putnom prelazu kod Niša nastradao pešak

Jedna osoba poginula je večeras na putnom prelazu između Grejača i Trupala, nadomak Niša.

Osoba je pokušala da pešice pređe preko pruge u trenutku dok su polubranici na putnom prelazu bili spušteni.

Pešak je poginuo kada je na njega naletela lokomotiva železničkog prevoznika "AB prevoz", saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".

Ovaj putni prelaz obezbeđen je polubranicima koji su u trenutku nesreće ispravno radili i bili spušteni, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i znacima saobraćajne drumske signalizacije, navodi se u saopštenju.

Na mesto nesreće došli su pripadnici MUP-a i Hitne pomoći, a uviđaj je u toku.

Železnički saobraćaj na ovom delu niške pruge trenutno je u prekidu.

"Infrastruktura železnice Srbije" žali zbog nesreće koja se dogodila i izražava saučešće porodici nastradale osobe, navodi se u saopštenju.

I ovom prilikom "Infrastruktura železnice Srbije" još jednom upozorava, moli i apeluje da se posebno na putnim prelazima poštuje saobraćajna signalizacija, kako se ovakve tragedije više ne bi događale i kako bi se sačuvali ljudski životi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.