Na protestu u Novom Sadu 17. maja Nebojša Zelenović i Marko Bastać

Izvor: Danas, 15.Maj.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na protestu u Novom Sadu 17. maja Nebojša Zelenović i Marko Bastać

Građanski protesti "1 od 5 miliona" u Novom Sadu nastaviće se u petak 17. maja na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 19 časova, a na 16. novosadskom protestu govoriće gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać, saopštili su organizatori. Članak Na protestu u Novom Sadu 17. maja Nebojša Zelenović i Marko Bastać se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan protest Jedan od pet miliona u petak u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2019

Građanski protesti "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu biće nastavljeni u petak 17. maja na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, sa početkom u 19 časova, najavljeno je danas...Kako su organizatori najavili, biće to 16. novosadski protest, na kojem će govoriti gradonačelnik Šapca Nebojša...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Centar, reditelja Ivana Markovića , najbolji dokumentarni film na Beldocs festivalu

Izvor: Danas, 15.Maj.2019

Film "Centar", reditelja Ivana Markovića proglašen je za najbolji srpski dokumentarni film na Beldocs festivalu, saopštili su večeras organizatori. Članak Centar, reditelja Ivana Markovića , najbolji dokumentarni film na Beldocs festivalu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Deset pozitivnih rezultata protesta „1 od 5 miliona – Svi kao jedan“

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 10:03

Veliki građanski protesti u Srbiji počeli su pre skoro pola godine - 30. novembra 2018. u Kruševcu pod imenom "Stop krvavim košuljama", a neposredni povod bilo je brutalno prebijanje i pokušaj ubistva jednog od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju Borka Stefanovića. Članak Deset pozitivnih rezultata...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.