Na pomolu nova saradnja De Nira i Skorsezea?

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu nova saradnja De Nira i Skorsezea?

Oskarovac Robert de Niro potvrdio je da planira novu saradnju sa režiserom Martinom Skorsezeom i to na gangsterskom filmu.

De Niro je na konferenciji za novinare povodom premijere svog novog filma "Malavita", gangsterske komedije koju je režirao Lik Beson, rekao: "Planiram gangsterski film sa Skorsezeom i biće interesantan...Radimo na njemu. Imamo scenario ali će Marti pre njega uraditi drugi film tako da ovaj neće biti skoro snimljen".

De Niro i Skorseze radili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su na više filmova uključujući "Dobre momke", "Rt straha" a o njihovom ponovnom okupljanju spekulise se još od "Kazina" iz 1995. godine, pišu britanski mediji.

Za sada se ne zna da li je De Niro aludirao na film "The Irishman" o mafijaškom ubici Frenku Širanu. Al Paćino je navodno bio planiran da igra u filmu uz De Nira i još dvojicu Skorsezeovih veterana - Džoija Pešija i Harvija Kajtela.

Skorseze je navodno scenario razmotrio sa De Nirom, Paćinom i Pešijem ali se ipak odlučio da najpre snimi adaptaciju romana japanskog književnika Šusaku Enda "Tišina" o jezuitskom misionaru u 17. veku u Japanu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na pomolu nova saradnja De Nira i Skorsezea?

Izvor: Dzungla.org, 20.Nov.2013

Oskarovac Robert de Niro potvrdio je da planira novu saradnju sa režiserom Martinom Skorsezeom i to na gangsterskom filmu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

De Niro u Skorsezeovom "gangsterskom filmu"

Izvor: B92, 20.Nov.2013

Oskarovac Robert de Niro potvrdio je da planira novu saradnju sa režiserom Martinom Skorsezeom i to na gangsterskom filmu...De Niro je na konferenciji za novinare povodom premijere svog novog filma "Malavita", gangsterske komedije koju je režirao Lik Beson, rekao: "Planiram gangsterski film sa Skorsezeom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.