Na deponiji kod Užica nađena mrtva beba

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jul.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na deponiji kod Užica nađena mrtva beba

Užice -- U pogonu za odvajanje otpada Regionalne deponije "Duboko" kod Užica, u gomili smeća, pronađeno je mrtvo novorođenče ženskog pola, piše "Blic". Prema saznanjima "Blica" u subotu u popodnevnim satima, radnici deponije primetili su kako trakom za selekciju otpada prolazi nogavica od stare trenerke iz koje vire – dečje nogice. Beba je, kako se sumnja ugušena, a kako saznaje "Blic" na deponiju je dospela kamionom koji je juče dovezao smeće iz Bajine Bašte.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"OVO JE NAJJEZIVIJI DOGAĐAJ U MOM ŽIVOTU" Mrtva beba nađena na traci za smeće, istraga otkrila OKRUTNE detalje

Izvor: Blic, 03.Jul.2017, 15:14

Slike užasa mi se i dalje vrte u glavi, ovo je jedan od najjezivijih događaja u mom životu, priča za "Blic" Aleksandra Kostić, šefica smene u Regionalnoj deponiji "Duboko" kod Užica, koja je u subotu sa kolegama pronašla mrtvu bebu ženskog pola...Odojče staro tek nekoliko dana, koje je najverovatnije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.