Izvor: B92, 06.Feb.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dan kongresa SPS-a "Sava centar" nece raditi

Rukovodstvo beogradskog kongresnog, kulturnog i poslovnog Centra "Sava" obavestilo je zakupce poslovnog prostora da u cetvrtak, 17. februara nece moci da koriste objekat. U obavestenju je navedeno da "objekat tog dana nece raditi zbog potreba Sava-centra" a zakupci se pozivaju da "isplaniraju i organizuju rad na drugom mestu van objekta". Razlog zbog kojeg "Sava centar" tog dana nece raditi nije naveden ali se zna da je tog dana u ovom kongresnom centru, zakazan Kongres Socijalisticke partije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije, javlja Beta.

Dok se ovih dana najavljuje kongres SPS-a, opozicione stranke u Srbiji sve vise podrzavaju predlog Srpskog pokreta obnove gradjanima da se 17. februara okupe ispred beogradskog Centra "Sava" i da od ucesnika Kongresa SPSa zatraze objasnjenje za svoje probleme. U nedeljnom saopstenju, Demokratska alternativa se pridruzila ovom predlogu i pozvala sve "koji su siti lazi i prevara o ratnim pobedama, silnim uspesima u reformama, obnovi i razvoju i izgradnji da to pokazu dolaskom pred Centar 'Sava'".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.