Na američku ambasadu u Ljubljani bačen - ranac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na američku ambasadu u Ljubljani bačen - ranac

LJUBLJANA -

Slovenačka policija saopštila je da je 29. godišnji muškarac jutros bacio ranac na američku ambasadu u Ljubljani, zbog čega je bio podignut nivo bezbednosti zbog opasnosti od bombe, ali u rancu nije pronađen nikakav eksploziv.

Policija je uhapsila 29.godišnjaka iz grada Krško, osumnjičenog da je jutros bacio ranac, prenele su agencije.

Policija je zatvorila područje oko ambasade, koja je saopštila da taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << incident treba da posluži kao "poziv na buđenje da se čak i u bezbednoj Sloveniji loše stvari mogu dogoditi".

Ambasada je dodala da je incident shvatila veoma ozbiljno.

Nivo bezbednosti povećan je u američkim i drugim ambasadama zapadnih zemalja širom sveta nakon što su američki specijalci ubili vođu Al kaide, Osamu bin Ladena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.