Izvor: 24sata, 15.Okt.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Vračaru strahuju od novih odrona

Jedanaest porodica koje su napustile svoje kuće u Dubljanskoj i ulici Stojana Protića zbog bojazni da će se srušiti, vratiće se u njih za pet-šest dana kada će biti gotova prva faza sanacije. Šest porodica čije su kuće srušene ili oštećene, privremeno će ostati u hotelu „Slavija“, a kasnije će im biti plaćen privatni smeštaj, rekao je za „24 sata“ Nedeljko Prelić, direktor građevinskog preduzeća „Optos“, koje je investitor radova zbog kojih su se kuće urušile.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Počelo zatrpavanje temeljne jame u Dubljanskoj ulici

Izvor: Politika, 15.Okt.2008

Vračarcima koji su ostali bez kuća i onima čiji su domovi oštećeni biće nadoknađena materijalna šteta i do daljnjeg obezbeđen smeštaj u hotelu „Slavija”. – Investitor obećao da će na svoj račun sagraditi nove stambene objekte ..Žiteljima koji su ostali bez kuća u Dubljanskoj 37...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.