Na Horgošu zaplenjeno 720 mobilnih telefona

Izvor: Blic, 10.Dec.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu zaplenjeno 720 mobilnih telefona

Na graničnom prelazu Horgoš carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja 720 mobilnih telefona vrednih oko 50.000 evra, saopštila je Uprava carine.

Telefoni su otkriveni na ulazu u Srbiju, u kamionu prevozničke firme iz Kanjiže, a na carinskoj deklaraciji, koju je vozač kamiona priložio, bilo je upisano da prevozi tri koleta litijumskih baterija. Detaljnim pregledom je ustanovljeno da se u kamionu nalazi druga vrsta robe.

Kada su carinici otvorili kutije koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se nalazile u tovarnom delu kamiona, zatekli 720 novih mobilnih telefona i to: 240 komada "One touch 5036D Alcatel" i 480 "Vodafon 875 VIP Serbia", navedeno je u saopštenju.

Telefoni su bili zapakovani u kutije na koje su bile zalepljene fakture i sa kojih se vidi da je vrednost robe gotovo 50.000 evra.

Mobilni telefoni i kamion kojim su prevoženi privremeno su zadržani do okončanja prekršajnog postupka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Horgošu zaplenjeno 720 telefona

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2013

Na graničnom prelazu Terminal Horgošcarinici su u ponedeljak osujetili pokušaj krijumčarenja preko 700 mobilnih telefona vrednih gotovo 50.000 evra. Kako je saopštila Uprava carine, telefoni su otkriveni na ulazu u Srbiju, u kamionu prevozničke firme iz Kanjiže. Na carinskoj deklaraciji koju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.