Na Horgošu i Gostunu zadržavanja 90 minuta

Izvor: RTS, 26.Jul.2014, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu i Gostunu zadržavanja 90 minuta

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su od 30-45 minuta, osim na Batrovcima gde se prilikom ulaska u zemlju čeka oko 60 minuta.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnom prelazu Horgoš iz pravca Mađarske prilikom ulaska čeka se oko 90 minuta, dok se na Gostunu čeka 90 minuta pri ulazu i pri izlazu iz zemlje.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), prvog dana vikenda saobraćaj je pojačanog inteziteta na važnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << putnim pravcima, posebno na deonici auto-putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske ka Makedoniji, na ibarskoj magistrali ka Crnogrskom primorju, prema poznatijim vikend naseljima, na naplatnim rampama i graničnim prelazima.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima zadržavanje 60 min

Izvor: Akter, 26.Jul.2014

Na graničnim prelazima jutros su zadržavanja za putnička vozila od 30-45 minuta, osim na graničnom prelazu Batrovci gde se prilikom ulaska u našu zemlju čeka oko 60 minuta

Nastavak na Akter...

Na Batrovcima 60 min, na Horgošu i Gostunu oko 90 minuta

Izvor: Kurir, 26.Jul.2014

BEOGRAD- Na graničnim prelazima jutros su zadržavanja za putnička vozila od 30-45 minuta, osim na graničnom prelazu Batrovci gde se prilikom ulaska u našu zemlju čeka oko 60 minuta...Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnom prelazu Horgoš iz pravca Mađarske takođe prilikom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.