Na Gradini kolaps; Na izlasku iz Srbije čeka se četiri sata

Izvor: B92, 04.Jul.2021, 18:47

Na Gradini kolaps; Na izlasku iz Srbije čeka se četiri sata

Beograd -- Na graničnom prelazu Gradina, putnička vozila danas po podne na izlazu iz Srbije čekaju četiri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, u 17.15.sati, na GP Horgoš, na ulazu u zemlju, zadržavanje za putnička vozila je 60 minuta.

Na GP Kotroman po 40 minuta su zadržavanja na ulazu i na izlazu iz zemlje.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnoj stanici Stara Pazova, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na naplati, zadržavanje vozila je 15 minuta.

Tokom večeri vozači mogu očekivati pojačan intenzitet saobraćaja na I i II prioritetnim putnim pravcima, kao i ka našim graničnim prelazima, što može dovesti i do povremeno usporenije vožnje i nešto dužeg zadržavanja.

Najopterećeniji su GP ka Mađarskoj i Hrvatskoj, ali i Gradina ka Bugarskoj kao i Preševo ka Severnoj Makedoniji.

Zadržavanja teretnih vozila na našim GP: - GP Batrovci, na izlazu, zadržavanje 120 minuta, - GP Šid, na izlazu, zadržavanje 180 minuta, - GP Kelebija, TMV na izlazu, zadržavanje 60 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Gradini putnička vozila čekaju jedan sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2021, 06:51

Na auto-putu E-80, od naplatne stanice Dimitrovgrad do graničnog prelaza Gradina, saobraćaj je jutros normalizovan, nakon usporenog odvijanja, a putnička vozila na Gradini čekaju jedan sat, saopštilo je JP "Putevi Srbije"...Auto-put E-75, petlja Mali Požarevac - petlja Požarevac, u zoni petlje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.