Na Enfildu svi prisutni uputili podršku Ronaldu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2022, 23:10

Na Enfildu svi prisutni uputili podršku Ronaldu

Svi prisutni na stadionu ''Enfild'' u Liverpulu večeras su u sedmom minutu meča između Liverpula i Mančester junajteda ustali i aplaudirali kako bi uputili podršku Portugalcu Kristijanu Ronaldu zbog porodične tragedije koja ga je zadesila.

U tom sedmom minutu su svi prisutni na "Enfildu", u skladu sa brojem koji Ronaldo nosi u dresu Mančester junajteda, ustali i aplaudirali u znak podrške Portugalcu koji je pretrpeo veliki gubitak kada mu je preminula novorođena beba, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji.

Ranije danas je iz kluba Mančester junajted saopšteno da Ronaldo večeras neće igrati u utakmici protiv Liverpula nakon smrti jednog od novorođenih blizanaca.

Liverpul je večeras savladao Mančester junajted rezultatom 4:0 u meču 30. kola Premijer lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Ceo Enfild uputio aplauz podrške Ronaldu zbog gubitka bebe

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2022, 07:03

Svi prisutni na stadionu "Enfild" u Liverpulu sinoć su u sedmom minutu meča između Liverpula i Mančester junajteda ustali i aplaudirali u znak podrške Kristijanu Ronaldu zbog porodične tragedije.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.