Na Beogradskom sajmu pet manifestacija

Izvor: Blic, 20.Sep.2012, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Beogradskom sajmu pet manifestacija

Od 26. do 29. septembra na Beogradskom sajmu biće održano pet sajamskih manifestacija koje će okupiti oko 500 izlagača iz zemlje i inostranstva. Sledeće nedelje pet sajamskih manifestacija

Uvod u poslovnu jesen na Beogradskom sajmu biće 34. Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije, medija i komunikacija “Grafima” i 20. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme “Biro expo” koji će se održati u Hali 4.

Na sajmu “Grafima” će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstaviti 80 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Poljske i dr. koji će predstaviti mašine, uređaje i opremu za grafičku industriju, sirovine i repromaterijale, kao i gotove proizvode, knjige, brošure, vrednosne papire i sl.

Organski proizvodi

Na sajamu “Bio Balkan expo 2012”, međunarodnoj izložbi organskih proizvoda, biće predstavljena široka paleta svežeg voća i povrća poput jabuke kožare, kolačare, kupusa iz Kine, modro-plavog kukuruza sa Anda i sl.

Sajam “Biro expo” će takođe okupiti 80 izlagača: proizvođača, distributera i korisnika kancelarijske opreme, nameštaja, biro mašina, materijala, poslovne i dekorativne galanterije.

Beogradski sajam biće domaćin i Međunarodnom sajmu ambalaže, mašina i opreme za pakovanje “Packtech expo Balkan 2012”, Međunarodnom specijalizovanom sajmu mašina, sirovina, aditiva i začina za pekare, konditore i ugostitelje “Conbak expo 2012” i Međunarodnom sajamu organske hrane, mašina za preradu i opreme “Bio Balkan expo 2012”.

Na “Packtech expo Balkan 2012” će biti predstavljene najsavremnije mašine, oprema i tehnologija za pakovanje, materijali za ambalažu, mašine za preradu plastike i gume, a posetiocima će se predstaviti 190 izlagača iz 21 zemlje sveta.

Noviteti u obasti tehnologije i opreme za pekarsku i poslastičarsku industriju biće predstavljeni na sajmu “Conbak expo 2012”.

Ove sajmove će otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Goran Knežević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krajem meseca pet sajamskih manifestacija

Izvor: Akter, 20.Sep.2012

U periodu od 26. do 29. septembra na Beogradskom sajmu biće održano pet sajamskih manifestacija koje će okupiti oko 500 učesnika iz zemlje i inostranstva

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.