Na Batrovcima vozila čekaju tri, na Horgošu dva sata

Izvor: N1 televizija, 02.Avg.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima vozila čekaju tri, na Horgošu dva sata

Putnička vozila na prelazu Batrovci čekaju oko tri časa na izlazu iz Srbije, dok zadržavanje na ulasku i izlasku iz zemlje na prelazu Horgoš iznosi oko dva časa, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na prelazima Gradina, Preševo i Šid vozila čekaju oko sat vremena na ulazu u Srbiju, dok zadržavanje na granici sa Crnom Gorom na prelazima Jabuka i Gostun iznosi od 30 do 45 minuta.

AMSS je apelovao na vozače da zbog očekivanog većeg priliva vozila koriste manje frekventne granične prelaze.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Na Batrovcima čekanje od tri sata, na Horgošu dva

Izvor: B92, 02.Avg.2018

Putnička vozila na prelazu Batrovci čekaju oko tri časa na izlazu iz Srbije, dok zadržavanje na ulasku i izlasku iz zemlje na prelazu Horgoš iznosi oko dva časa..To je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Na prelazima Gradina, Preševo i Šid vozila čekaju oko sat vremena na ulazu u Srbiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.