Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

Izvor: B92, 23.Apr.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

Beograd -- Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savetujemo opreziju vožnju, jer su neke deonice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži.

Dodatni oprez se savetuje i usled pojačanog vetra koji, prema rečima meteorologa, najjače udare ima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde dostiže orkanske udare.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a iz Uprave granične policije informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da na graničnim prelazima putnička vozila čekaju pola sata.

Na teretnim prelazima čeka se znatno duže, na Horgošu 2 na izlazu iz zemlje 60 minuta, na Kelebiji 360, na Batrovcima 660 minuta.

Na prelazu Bačka Palanka na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 480 minutam na Bogojevu 60, na prelazu Šid 360, a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GUŽVE NA GRANICAMA Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

Izvor: Blic, 23.Apr.2019

Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savetujemo opreziju vožnju, jer su neke deonice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži, poručuju iz AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.