Na Batrovcima i Horgošu duža čekanja putničkih vozila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2019, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima i Horgošu duža čekanja putničkih vozila

Na graničnom prelazu Batrovci večeras putnička vozila na ulaz i izlaz iz Srbije čekaju više sati, usled popunjene međuzone.

I na graničnom prelazu Horgoš, na izlaz iz Srbije, zbog popunjene međuzone putnička vozila takođe čekaju duže, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Upozoravaju na dodatni oprez u saobraćaju zbog oblačnog vremena i moguće slaba kiša koja će pratiti vozače ove večeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj umerenog intenziteta, dva sata čekanja za kola na Kelebiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2019

Saobraćaj se jutros odvija umerenim intezitetom, bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Vozači se upućuju na oprez zbog promenljivih vremenskih prilika i mogućih vlažnih kolovoza i loše vidljivosti...Posebna opreznost se savetuje na putevima na kojima ima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.