Na Batrovcima i Horgošu čekanje sat i po

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima i Horgošu čekanje sat i po

Beograd -- Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na ulazu u Srbiju čeka se 90 minuta dok se na graničnom prelazu Šid trenutna čeka od 30 do 60 minuta, ističe AMSS.

Na graničnom prelazu Horgoš s Mađarskom, u oba smera, zadržavanju vozila u proseku iznose oko 90 minuta, naveo je AMSS.

Oko sat vremena se čeka na graničnom prelazu Gradina s Bugarskom, a pojačan je saobraćaj i na graničnim prelazima s Crnom Gorom gde se čeka od 30 do 60 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
AMSS je dodao i da zadržavanja na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom, u oba pravca iznose od 30 do 40 minuta.

Zbog pojačanog intenziteta saobraćaja moguća su i povremena desetominutna zadržavanja na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova i Nais kod Niša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na Batrovcima i Horgošu se čeka i do 90 minuta

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2016

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na ulazu u Srbiju čeka se 90 minuta, dok se na graničnom prelazu Šid čeka od 30 do 60 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije...Na graničnom prelazu Horgoš s Mađarskom, u oba smera, zadržavanju vozila u proseku iznose oko 90 minuta, naveo je AMSS...Oko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.