NUDE NAGRADU OD 2.000 EVRA: Pronađite ubicu psa!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUDE NAGRADU OD 2.000 EVRA: Pronađite ubicu psa!

Osnivačica Udruženja za zaštitu životinja ponudila je nagradu od 2.000 evra za informacije koje bi dovele do hvatanja onoga ko je ubio psa Simu

Osnivačica Udruženja za zaštitu životinja “SOS šapice” Gradiška Daliborka Čolić, ponudila je nagradu od 2.000 evra za informacije koje mogu dovesti do hvatanja počinioca koji je obesio psa Simu.

Nepoznati nasilnik obesio je psa u petak o žicu koja je bila privezana za metalnu konstrukciju i ostavio ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da ugine.

- Ovako nešto nisam očekivala da će se ikada dogoditi u Gradišci. Ono što je sigurno je da neću odustati dok krivac ne bude pronađen. Na ovome ne sme da ostane. Pozivamo sve koji imaju neku informaciju da nam se jave. Nagrada je zagarantovana, a nećemo ni ime toga koji nam saopšti informacije otkrivati - kazala je Čolićeva.

Ona je dodala da su članovi udruženja i drugi meštani juče po gradu lepili plakate s obaveštenjem o nagradi.

Tatjana Posavac, vlasnica ubijenog psa Sime, kazala je da, pored tuge koja ne prolazi, oseća i strah za vlastiti život. Kako kaže, nada se da će policija naći “onoga ko je počinio ovaj stravičan čin prema nedužnoj životinji”.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.in.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.