Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NSRS o Prijedlogu zakona o stečaju

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske na devetoj redovnoj sjednici razmatraće Prijedlog zakona o stečaju kojim se uređuje postupak restrukturisanja i stečajni postupak, te pravne posljedice otvaranja i sprovođenja ova dva postupka.

Na predloženom dnevnom redu, uz poslanička pitanja upućena predsjednici Vlade Srpske, nalaze se i Prijedlog zakona o suzbijanju korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, Prijedlog zakona o prevozu opasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << materija, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o republičkoj upravi i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registraciji poslovnih subjekata u Republici Srpskoj.

NSRS bi trebalo da razmatra i veći broj nacrta zakona - Nacrt zakona o lokalnoj samoupravi, Nacrt zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave, Nacrt zakona o premjeru i katastru, kao i nacrte zakona o izmjenama i dopunama Zakona o premjeru i katastru, Zakona o Radio-televiziji Republike Srpske.

Pred poslanicima će se naći i Prijedlog strategije integralnog upravljanja vodama Republike Srpske za period od 2015. do 2024. godine, Nacrt omladinske politike Srpske za period od 2016. do 2020. godine, Prijedlog budžeta Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za ovu godinu.

(NN/rtrs.tv)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.