NS: Trojica osumnjičena za posedovanje heroina

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Trojica osumnjičena za posedovanje heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su kod dvojice Novosađana oko 67 grama praha za koji se sumnja da je heroin, saopštila je Policijska uprava Novog Sada. Inspektori su zatekli osumnjičene na Limanu, u "renou" novosadskih tablica koji je vozio treći mladić, takođe iz Novog Sada. Protiv sve trojice biće podneta krivična prijava zbog osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćenog držanja opojnih droga.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Lisice zbog heroina

Izvor: B92, 24.Jan.2015

Pripadnici MUP pronašli su kod dvojice Novosađana oko 67 grama praha za koji se sumnja da je heroin, saopštila je Policijska uprava Novog Sada...Inspektori su zatekli osumnjičene na Limanu, u "renou" novosadskih tablica koji je vozio treći mladić, takođe iz Novog Sada...Protiv sve trojice biće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.