NS: Sahranjena i poslednja žrtva

Izvor: B92, 04.Apr.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Sahranjena i poslednja žrtva

Novi Sad -- Na novosadskom Novom groblju sahranjena je novinarka Televizije Delta Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci "Kontrast" .

Tamarin otac Branko rekao je, opraštajući se od ćerke, da će predložiti da se mesto nesreće izravna i na njemu podigne spomenik svim žrtvama tragedije.

"Da se nikada više na takav način ne izgubi nijedan mlad život, da se nijedna porodica ne zavije u crno", rekao je on, obećavši da će tu inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sprovesti "ma koliko mu snage trebalo za to".

Tamara Miladinović sahranjena je uz zvuke tambura i pesme "Na te mislim” i "Tiho noći”.

Sahrani Tamare Miladinović, pored članova porodice, mnogobrojnih prijatelja, kolega studenata, novinara i građana, prisustvovali su i gradonačelnik Igor Pavličić i predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović.

Tamara (25) je bila studentkinja žurnalistike u Novom Sadu, a već nekoliko godina radila je na novosadskoj Televiziji Delta, kao voditeljka i novinarka u informativnim i zabavnim emisijama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Sahranjena novinarka koja je stradala u diskoteci (FOTO)

Izvor: S media, 04.Apr.2012

Na novosadskom Novom groblju je sahranjena novinarka Televizije Delta, Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci “Kontrast” u nedelju u Novom Sadu...Tamarin otav Branko, rekao je, opraštajući se od ćerke, da će predložiti da se mesto nesreće izravna i na njemu...

Nastavak na S media...

Sahranjena Tamara Miladinović

Izvor: Kurir, 04.Apr.2012

NOVI SAD - Na novosadskom Novom groblju danas je sahranjena novinarka Televizije Delta, Tamara Miladinović, poslednja od šestoro nastradalih u požaru u diskoteci “Kontrast” u nedelju u Novom Sadu. Tamarin otac Branko, rekao je, opraštajući se od ćerke, da će predložiti da se mesto nesreće...

Nastavak na Kurir...

Tašo moja, kako ćemo bez tebe?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2012, 08:46

Tamara Miladinović, jedna od nastradalih u novosadskom klubu "Kontrast", ispraćena na večni počinak uz jauke majke Desanke i oca Branka i pesmu "Tiho noći moje zlato spava“...- Tašo moja, kako ćemo bez tebe? Kako da te ostavim ovde samu kad se plašiš mraka. Tašo moja, ustani, molim te. Neće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.