NS: Policajac porodio ženu u kolima

Izvor: B92, 11.Sep.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Policajac porodio ženu u kolima

Novi Sad -- Policajac Ilija Đuran uspeo je da porodi svoju suprugu Sofiju u automobilu, dok su bili na putu iz Kaća ka Novom Sadu.

Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine, oni nisu stigli u porodilište na vreme, a Sofija je počela da se porađa u kolima. Pošto se beba umotala u pupčanu vrpcu, Ilija je pomogao supruzi pridržavajući bebu.

Mama i beba su primljeni u porodilište i u dobrom su stanju, a tata policajac je, i pored svega, redovno otišao na posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema rečima Đurana, sve se dogodilo jutros nešto pre pet sati. Dečak kojem su roditelji dali ime Jovan težak je 3 kilograma i 200 grama.

"Od kuće u Čurugu krenuli smo oko 4 sata i 20 minuta, i pred ulazak u Novi Sad supruga je povikala da je porođaj krenu ", rekao je Đuran dodajući da je sa njima u automobilu bio njegov kolega koji je vozio i koga je molio da požuri kako bi na vreme stigli u porodilište.

Međutim, po Đuranovim rečima, porođaj je krenuo vrlo brzo, tako da je on pomogao supruzi da se porodi u automobilu.

"Video sam da je pupčana vrpca bila obmotana bebi oko vrata, pa sam je okrenuo i tako je držao u rukama, dok nismo stigli u porodilište, rekao je Đuran koji je je tako spasio život bebe.

''Najbitnije je da su beba i majka zdravi'', kaže srećni otac čijoj supruzi je ovo bio četvrti porođaj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policajac porodio ženu u kolima

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2013

NOVI SAD - Policajac Ilija Đuran uspeo je da porodi svoju suprugu Sofiju u kolima, dok su bili na putu iz Kaća ka Novom Sadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.