NS: Australijanac odgrizao konobaru deo prsta

Izvor: Večernje novosti, 01.Jun.2013, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Australijanac odgrizao konobaru deo prsta

Policija u Novom Sadu saopštila je da je odredila meru zadržavanja državljaninu Australije S.M. (26) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. U saopštenju se navodi da se osnovano sumnja da je on u petak uneo flašu pića u jedan ugostiteljski objekat, zbog čega je ušao u raspravu sa jednim od zaposlenih, koga je potom fizički napao. Osumnjičeni je u tuči radniku odgrizao deo prsta i tako ga teže povredio. Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, državljanin Australije je, uz krivičnu prijavu, doveden na saslušanje sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu, stoji u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Odgrizao konobaru dio prsta

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jun.2013

Policija u Novom Sadu saopštila je da je odredila mjeru zadržavanja državljaninu Australije S.M. (26) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda. U saopštenju se navodi da se osnovano sumnja da je on u petak unio flašu pića u jedan ugostiteljski objekat, zbog čega...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.