Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 10:17

NOVINARKA MINA PODNELA PRIGOVOR "NARODNOM FRONTU" NA RAD DOKTORA: Pokrenut hitan disciplinski postupak

U GAK "Narodni front" potvrdili su da je podnela prigovor, i kažu da hitno pokreću disciplinski postupak

Novinarka Mina Smiljanić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoje iskustvo sa porođaja od pre tri meseca u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front", podnela je prigovor ovoj zdravstvenoj ustanovi na rad dr Tomislava Krajinovića, anesteziologa koji ju je navodno vređao, maltretirao i udarao.

.

Javnost će, kako kažu, biti obaveštena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o ishodu postupka kada se on završi, s obzirom na to da komisija mora da uzme izjave. To se očekuje sledeće nedelje.

- Kada se sve završi, ukoliko bude bilo osnova, u konsultaciji sa advokatima biće mu izrečena mera - kažu u GAK "Narodni front".

Ističu ponovo da klinika apsolutno ne toleriše nijedno ponašanje koje narušava mir i psihološko stanje pacijenata, ugled kuće kao ni medicinske greške.

- Sva ta stanja su sankcionisana i ni ovo neće biti izuzetak - kažu u ovoj ustanovi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVINARKA MINA NIJE JEDINA - JAVILE SE I OSTALE "ŽRTVE" DR KRAJINOVIĆA: Otvorila Pandorinu kutiju strašnih priča! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021

Govorio im "Svinjo debela", "Smaračice", "Invalidu", udarao i vređao..Uznemirujuća priča Mine Smiljanić, novinarke koja je pre dva dana obelodanila svoje ružno iskustvo na porođaju u GAK Narodni front u Beogradu, sa doktorom Tomislavom Krajinovićem, otvorila je Pandorinu kutiju iz koje je izletelo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.