NOVI NAPAD NA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD Šakom razbio staklo i pretio obezbeđenju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI NAPAD NA CENTAR ZA SOCIJALNI RAD Šakom razbio staklo i pretio obezbeđenju

Stalni korisnik Centra za socijalnu pomoć pretio je pripadniku obezbeđenja u zagrebačkom Maksimiru koji mu nije dozvolio da uđe. 

On je šakom razbio staklo ulaznih vrata, a pripadniku obezbeđenja pripretio da ih "sve treba pobiti".

Sve to dešavalo se u trenutku dok su se socijalni radnici odeveni u crninu okupljali pred Ministarstvom socijalne pomoći, kako bi upozorili na svoj težak položaj nakon jučerašnjeg napada vatrenim oružjem na Centar za socijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć u Ðakovu, kada je jedna osoba ubijena, a druga teško povređena.

- Sve nas je strah i ne znamo gde i kad nas neko vreba - rekla je jedna radnica Centra za socijalnu pomoć u Zagrebu i dodala da su pretnje i slični incidenti poslednjih meseci sve učestaliji.

Nakon današnjeg incidenta, pripadnik obezbeđenja je sastavio izveštaj, a policija je izvršila uviđaj.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.