Izvor: B92, 01.Jan.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI MILENIJUM DOCEKAN NA TRGOVIMA PODGORICE,BUDVE,KOTORA...

Gradjani Crne Gore Novu godinu docekali su uglavnom na trgovima Podgorice, Budve, Kotora, Herceg Novog i Bijelog Polja, gde su ih zabavljala najopoznatija imena bivse jugoslovenske estrade, javlja Srna. Gradjani Podgorice okupili su se u centru grada gde su nastupili "Bajaga i instruktori", Ana Stanic i crnogorske grupe "Perper" i "Makadam".

Nakon ponoci gradjanima se obratio gradonacelnik Podgorice Miodrag Mugosa i pozelio da naredna godina i vek proteknu u miru i blagostanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Budvi na trgu ispred Starog grada gradjane su zabavljali Zdravko Colic, Leo Martin i sarajevska grupa "Crvena jabuka".

Novu godinu na trgu su docekali i mladi u Herceg Novom, gde su ih zabavljali beogradske grupe "Djogani fantastiko" i "Djovani bend", kao i lokalna grupa "Egzodusi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.