NOVA PRAVILA: Bojanina prepelica najsočnija

Izvor: Kurir, 20.Nov.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA PRAVILA: Bojanina prepelica najsočnija

Dinča zauzeo četvrto mesto, Marko treće, Marija drugo, dok je najmanje bodova dobila Suzana

Dvanaesta nedelja serijala "Prvi kuvar Srbije" od ove nedelje uvodi se ocenjivanje kuvara i to četiri parametra: higijena, tehnika, prezentacija i ukus. Svaki takmičar maksimalno može osvojiti 120 bodova u toku jednog zadatka i svi bodovi u toku nedelje se sabiraju. Ko bude imao najmanje bodova posle sabiranja u petak, biće nominovan za izbacivanje, a drugog nominovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biraju sami kuvari.

Zadatak kuvara bio je da spreme prepelicu i za to su imali 45 minuta.

Kada je žiri pregledao i degustirao sva jela, sabrao je bodove i saopštio imena četiri kuvara sa najviše bodova, pa je tako Dinča zauzeo četvrto mesto, Marko treće, Marija drugo, a najviše bodova prvog dana ocenjivanja osvojila je Bojana, za čije je jelo žiri rekao da jedino ima ukus prepelice.

Najmanje bodova danas je osvojila Suzana, pa ona kreće u dalje takmičenje sa poslednjeg mesta na tabeli.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.