NISAM ZNAO, ALI SAM DOŠAO!

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISAM ZNAO, ALI SAM DOŠAO!

ČAČAK - Dvodnevni Sajam malih i srednjih preduzeća i preduzetništva otvoren je juče u Čačku. Izlaže više od 50 privrednika iz Moravičkog i Raškog okruga, a sajam je okupio i predstavnike banaka i privrednih komora. Božidar Pavlović je prvi put na ovom sajmu, za koji je, kaže, saznao slučajno.

- Ovakvo predstavljanje proizvodnih programa za svakog od nas je dobra prilika da približimo ono što je u našoj ponudi potencijalnim potrošačima i saradnicima, ali smatram da mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od nas nisu obavešteni. Smatram da Regionalna privredna komora mora imati bolji uvid u registar privrednika kako bismo šansu za predstavljanje dobili svi - kaže Pavlović, vlasnik preduzeća „Merkur" iz Mrčajevaca.

(O. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.