NISAM OPTIMISTA... Vučić: Daćemo sve od sebe sačuvamo mir i stabilnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 22:08

"NISAM OPTIMISTA..." Vučić: Daćemo sve od sebe sačuvamo mir i stabilnost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je jedna od tačaka bila situacija posle sramnih izbora na severu KiM.

- Kako da se prevaziđe ova situacija jer je reč o potpunoj delegitimisanosti onih koji su tobože izabrani. Evropska unija je dala predlog, ja sam prihvatio taj predlog, Priština je odbila i taj predlog. Ja sam prihvatio taj predlog jer sam smatrao da je veoma važno da prevaziđemo ovu situaciju da bismo mogli da čuvamo mir i stabilnost i da nastavimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovaramo - rekao je Vučić i dodao da se nada da će do naredne runde na tehničkom nivou biti rekcije nekih drugih koji mogu da utiču na takve stavove Prištine.

- U protivnom plašim se da smo svi u jednom velikom ćorsokaku. Nisam optimista, ali ono što mogu da obećam u ime Srbije da ćemo dati sve od sebe da sačuvamo mir i stabilnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.