NIS tužilaštvu prijavio lažnu nagradnu igru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS tužilaštvu prijavio lažnu nagradnu igru

Nepoznati počinioci, zloupotrebljavajući naziv i logo Naftne industrije Srbije, organizovali su lažnu nagradnu igru na Fejsbuku o čemu je obavešteno Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, saopštio je NIS na svom sajtu.

Počinioci su zahtevali od nasumično izabranih korisnika društvenih mreža da pošalju svoje lične podatke i fotografije u zamenu za nepostojeću nagradu, navodi NIS.

"Obaveštavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve svoje potrošače, klijente i pratioce na društvenim mrežama da kompanija NIS nije organizovala nikakve nagradne igre i zahtevala od učesnika slanje ličnih podataka", saopštio je NIS.

Spornu FB stranicu NIS je prijavio društvenoj mreži Facebook, a svim ljudima koji su prevareni u lažnoj nagradnoj igri savetovano je da se Policijskoj stanici ili Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NIS tužilaštvu prijavio lažnu nagradnu igru na Fejsbuku

Izvor: RTS, 12.Jul.2019

Nepoznati počinioci, koristeći naziv i logo Naftne industrije Srbije, organizovali su lažnu nagradnu igru na Fejsbuku o čemu je obavešteno Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, saopštio je NIS. . Počinioci su zahtevali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.