NIS donirao pijaću vodu Opštoj bolnici u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 20:40

NIS donirao pijaću vodu Opštoj bolnici u Čačku

Donacijom od oko 5.000 litara "Jazak" pijaće vode Opštoj bolnici u Čačku, jedinoj u moravičkom okrugu koja se osim svoje redovne delatnosti bavi i zbrinjavanjem kovid pacijenata, kompanija "NIS" je još jednom pokazala humanost na delu.

Donaciju je u ime kompanije "NIS" uručio, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a, Pavel Kandalincev. Ona je namenjena zaposlenima čačanske bolnice.

"Čačak ovu pomoć doživljava kao značajnu podršku, svim zdravstvenim radnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji se već više od godinu dana bore sa ovom strašnom bolešću. Takođe, želeo bih da se zahvalim našim zaposlenima, članovima kluba volontera NIS-a", rekao je Miroslav Sretenović, v. d. direktora Opšte bolnice u Čačku.

Ne samo društvena odgovornost, već i humanost i solidarnost se pokazuju i u teškoj 2020. godini kroz važnu donaciju računarske opreme, a sada i vode za piće, rekao je gradonačelnik Čačka.

"NIS" i u narednom periodu ostaje pouzdan partner zajednice, te će kompanija nastaviti da unapređuje i jača odnose sa lokalnom zajednicom, na dobrobit svih građana, ističu iz te kompanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.