NIS donirao 270 tona avio goriva Er Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS donirao 270 tona avio goriva Er Srbiji

U želji da pruži doprinos naporima Republike Srbije da se suzbije epidemija korona virusa u našoj zemlji, kompanija NIS podržala je sa više od 270 tona avio goriva kompaniju Er Srbija.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture upućuje zahvalnost NIS-u, jer ovim gestom podržavaju herojske napore našeg nacionalnog avio prevoznika da dopremi neophodnu medicinsku opremu i pomoć našoj zemlji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako bi se uspešno suprotstavili širenju korona virusa.

Er Srbija kontinuirano šalje svoje avione i posade po humanitarnu pomoć, te je i podrška u gorivu koju NIS donira od velike važnosti u ovim humanitarnim misijama koje su od vitalnog značaja za građane Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.