NIS dobitnik nagrade Kapetan Miša Anastasijević

Izvor: B92, 12.Dec.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS dobitnik nagrade "Kapetan Miša Anastasijević"

Na svečanosti u prostorijama Matice Srpske u Novom Sadu kompanija NIS nagrađena priznanjem „Kapetan Miša Anastasijević“ za "Najbolju korporativnu odgovornost".

„Kapetan Miša Anastasijević" je nagrada koja se već tradicionalno dodeljuje najuspešnijim institucijama, pojedincima i preduzetnicima u Južnobačkom regionu, u okviru manifestacije „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstakne i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.

Nagradu je u ime kompanije primio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a i tom prilikom izjavio: „Poslovanje po principima korporativne društvene odgovornosti je put koji je NIS izabrao još 2009. godine. Podrška zajednici, pojedincima, sportskim, naučnim i humanitarnim udruženjima, predstavlja ne samo naše strateško opredeljenje, već i želju našeg rukovodstva i svih zaposlenih NIS-a. Smatramo da uspeh koji se ne deli sa svim članovima zajednice nije potpun i stoga nastojimo da svakodnevno stvaramo bolje uslove za život cele zajednice. Hvala vam što ste prepoznali naša stremljenja, a mi ćemo za uzvrat nastaviti da ulažemo u bolje sutra svih nas.“

Društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateško opredeljenje kompanije NIS. U skladu sa sloganom „Budućnost na delu“, NIS doprinosi široj društvenoj zajednici realizacijom pet korporativnih programa: „Zajednici zajedno“, „Energija znanja“, „Energija sporta“, „Kultura bez granica“ i „Filantropija i volonterizam“.

Pored NIS-a, dobitnici nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ su i kompanija „Carlsberg Srbija“, Opština Temerin, kao najbolja lokalna samouprava, prof. dr Zoran Milošević,pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost i mnogi drugi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.