NHL. Krejči pogodio u poslednjoj sekundi!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL. Krejči pogodio u poslednjoj sekundi!

Hokejaši Boston Bruinsa pobedili su San Hoze Šarks sa 2:1, a odlučujući gol u poslednjoj sekundi meča postigao je David Krejči.

Džordan Nolan iz Los Anđeles Kingsa slavi gol protiv Finiksa  

To je prvi poraz Šarksa ove sezone u regularnom vremenu, a u akciji kod pobedničkog gola učestvovao je i Milan Lučić. Vankuver je bio bolji od Nju Džersija u gostima sa 3:2, a odlučujući gol dao je Majk Santoreli.

 

Filadelfija je savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Njujork 2:1 pogotkom Brejdon Koburna, a Montreal je bio ubedljiv sa Anahajmom (4:1). Tamp Bej je golom Martina Sent Luisa na nešto više od minut do kraja dobio Čikago sa 6:5, a Nešvil je pobedio Vinipeg 3:2.

Dalas je deklasirao Kalgari 5:1, uz dva gola Džejmija Bena, a Vašington je sa 4:1 u gostima dobio Edmonton.

 

NHL, rezultati: Boston - San Hoze 2:1, Nju Džersi - Vankuver 2:3, Filadelfija - Njujork 2:1, Montreal - Anahajm 4:1, Tampa Bej - Čikago 6:5, Nešvil - Vinipeg 3:2

Minesota - Karolina 3:1, Dalas - Kalgari 5:1, Edmonton - Vašington 1:4, Los Anđeles - Finiks 7:4.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NHL. Krejči pogodio u poslednjoj sekundi!

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2013

Hokejaši Boston Bruinsa pobedili su San Hoze Šarks sa 2:1, a odlučujući gol u poslednjoj sekundi meča postigao je David Krejči.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.