NEVREME NAPRAVILO HAOS NA BANJICI: Leteli krovovi sa zgrada, počupano drveće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 15:30

NEVREME NAPRAVILO HAOS NA BANJICI: Leteli krovovi sa zgrada, počupano drveće (FOTO)

Jako nevreme pogodilo Srbiju.

Ceo grad smračio se kroz pet minuta. Velika oluja pogodila je prestonicu. Pljusak je praćen grmljavinom i gradom i za kratko vreme pričinjena je šteta u Beogradu.

Na Banjici je jak vetar počupao drveće, grane su svuda po putu što može otežati saobraćanje dok komualna služba ne uspe da sanira posledice nevremena.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Takođe, sa jedne od zgrada je pao krov usled jakog nevremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRAD "TUKAO" PO CELOM BEOGRADU U Borči lopte leda, Adu Ciganliju kao da je pogodila "MORSKA BURA" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Avg.2023

Nezapamćeno nevreme pogodilo je danas prestonicu, kojoj je donelo grad koji je "tukao" najmanje desetak minuta.

Nastavak na Blic...

Vremenske nepogode: Novo jako nevreme u Srbiji – vetar nosio krovove, padao grad

Izvor: Danas, 05.Avg.2023

FonetKrov zgrade pravosudnih oprgana u centru Beograda Sa tropskih 40 stepeni Celzijusa do naglog pada temperature u Srbiji, uz novu jaku vremensku nepogodu. Kao i pre tri nedelje, olujni vetar, praćen pljuskovima i gradom, nosio je krovove zgrada i kuća, čupao drveće. Nevreme je zahvatilo Beograd,...

Nastavak na Danas...

"KAO DA JE NEKO POSTAVIO TOPOVE I GAĐAO ZGRADU" Nevreme na Novom Beogradu lomilo prozore, roletne, klime: A sa druge strane iste zgrade neverovatna scena (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Avg.2023

Jako nevreme pogodilo je danas popodne Beograd. Kiša, grad i jak vetar okovali su prestonicu, u kojoj se za samo 10 minuta, zahvaljujući olujnim oblacima, dan pretvorio u noć. Dramatično je bilo u svim delovima grada, a stanari dela zgrada u Bloku 61 preživeli su, kako kažu, prizor iz horor filma.

Nastavak na Blic...

UŽASNI PRIZORI NEVREMENA U BEOGRADU: Drvo smrskalo automobil, ljudi u panici se pitaju da li će moći da NAPLATE ŠTETU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 09:29

Stravično nevreme koje se juče sručilo i na prestonicu, ostavilo je za sobom jezive prizore...Nevreme je lomilo grane i stabla, a neretko pri padu su završile na nekom automobilu. Jedan od njih je i fotografija koja kruži mrežama, a nastala je u Zemunu...Na fotografiji se vidi automobil koji je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.