NESREĆA U SEČI ŠUME: Pao mu hrast na glavu

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U SEČI ŠUME: Pao mu hrast na glavu

Muškarac star 66 godina iz sela Klinovac u opštini Bujanovac pronađen je mrtav u šumi u ataru sela, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Vranju Muškarac star 66 godina iz sela Klinovac u opštini Bujanovac pronađen je mrtav u šumi u ataru sela, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Vranju.Kako je agenciji Beta rečeno u toj policijskoj upravi, muškarca je u šumi pronašla njegova ćerka a poginuo je prilikom seče šume kada je jedno oboreno stablo palo na njega i usmrtilo ga.Kako je pokazao uviđaj, prilikom seče šume jedno hrastovo deblo je čoveku palo na glavu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo prilikom seče šume

Izvor: RTS, 15.Sep.2016

. Muškarac star 66 godina iz sela Klinovac u opštini Bujanovac pronađen je mrtav u šumi u ataru sela, saopšteno je u Policijskoj upravi u Vranju.

Nastavak na RTS...

MUŠKARCA USMRTILO DEBLO: Drvo mu palo na glavu, pronašla ga ćerka u šumi!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Sep.2016

Muškarac star 66 godina iz sela Klinovac u opštini Bujanovac pronađen je mrtav u šumi u ataru ovog sela...Kako je rečeno u policijskoj upravi Vranje, muškarca je u šumi pronašla njegova ćerka, a poginuo je prilikom seče šume kada je jedno oboreno stablo palo na njega i usmrtilo ga...Kako je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.