NESLAVAN PROTEST LAŽNIH PATRIOTA: Razočarani odzivom, prepolovili spisak govornika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 20:26

NESLAVAN PROTEST LAŽNIH PATRIOTA: Razočarani odzivom, prepolovili spisak govornika (FOTO)

Četiri stranke i pokreta su uspele da okupe malo više od šeststotina građana koje dele njihovo mišljenje, ili oko 150 građana po stranci.

Grupa od četiri ultra desničarske stranke i pokreta organizovala je danas, 22. aprila takozvano "nacionalno okupljanje" i "novosadski svenarodni bunt" na Pozorišnom trgu.

Tolika je njihova snaga, ali imaju glasne društvene mreže, pa se čini da imaju veću podršku u javnosti.

Kamere su zabeležile njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okupljanje u 18.05 časova, gde se jasno vidi koliko je okupljeno ljudi.

Predstavnici pokreta Dveri, Nove Demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove Kraljevine Srbije i Srpske stranke Zavetnici, pozvali su Novosađane da dođu na "veliko nacionalno okupljanje" u tom gradu, ispred Srpskog narodnog pozorišta.

Svi lideri ovih stranaka i pokreta trebalo je da se obrate okupljenima. Međutim, razočarani odazivom, prepolovili su i spisak govornika, pa je tako prva Milica Zavetnica odustala od obraćanja. Umesto nje se obratio Borko Ilić koji je iz DSS-a prešao u Zavetnike, kao i Vojislav Mihailović iz POKSA-a

Treba napomenuti da je manifestacija "Fruškogorski maraton" koja je takođe održana danas u Novom Sadu uspela da okupi 10.000 građana. Građani su time pokazali da će radije svoje slobodno vreme da provedu u prirodi, šetajući nego da slušaju lažne poruke lažnih patriota koji se navodno bore za nacionalne ciljeve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.