NEČUVENA TUČA: Maloletnik izboden, ima ranjenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 23:11

NEČUVENA TUČA: Maloletnik izboden, ima ranjenih!

Istraga je u toku, dok su povređeni zbrinuti u obližnjoj bolnici.

Sedamnaestogodišnji tinejdžer izboden je nasmrt nakon rođendanske proslave u severozapadnom Londonu, saopštila je policija.

U incidentu koji se desio sinoć oko 23.30 časova po lokalnom vremenu, povređeni su i njegov vršnjak, kao i devojka u ranim dvadesetim godinama koja je zadobila povredu ruke.

- Pretpostavljamo da je došlo do tuče posle rođendanske žurke u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovalo više ljudi - saopštio je glavni inspektor Mark Rodžers iz Metropoliten policije i pozvao sve prisutne da se jave policiji i objasne šta se tačno desilo.

Murder investigation launched after boy, 17, killed in north-west London - https://t.co/QrPZGHjvsX -Teenager was stabbed to death after birthday party in Granville Road, Brent, police said

A murder investigation has been launched after a 17-year-old boy was stabbed to death in...

— In-Site (@In_site_updates) July 15, 2023

- Radimo sa kolegama iz svih nadležnih institucija da sprovedemo i rešimo istragu što brže i temeljnije možemo - rekao je glavni nadzornik zadužen za severozapadnu komandnu jedinicu Londona, Den Nols.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.